Одржана конференција за медије поводом 28. Ђурђевданског фестивала дјечије пјесме 2022

У мултимедијалној сали РТВ дома управо је одржана конференција за медије поводом 28. Ђурђевданског фестивала дјечије пјесме, Бањалука 2022

У мултимедијалној сали РТВ дома управо је одржана конференција за медије поводом 28. Ђурђевданског фестивала дјечије пјесме, Бањалука 2022.

Учесници на конференцији за медије били су представници редакције Ђурђевданског фестивала, спонзора фестивала, компаније Мтел, као и овогодишњи извођачи и композитори.

Овогодишњи 28. међународни Ђурђевдански фестивал биће одржан у петак, 13. маја 2022. године, у директном преносу из Студија 1 РТРС-а од 20.15 часова, а селекциона комисија ове године одабрала је 18 композиција, које ће бити премијерно изведене у Бањалуци.

Комисија је одабрала и 24 извођача од пријављених 500, а овогодишњи извођачи нам долазе из Летоније, Русије, Бугарске, Мађарске, Словеније, Хрватске, Србије, Црне Горе, Сјеверне Македоније и Босне и Херцеговине.

У мултимедијалној сали РТВ дома одржана конференција за медије

Након конференције за медије дјеца су се упутила на излет, на Козару ради упознавања и дружења, а у поподневним часовима и на дан такмичења очекују их извођачке и генералне пробе.

На Ђурђевданском фестивалу већ 28 година дјеца стичу драгоцјена искуства, склапају нова пријатељства и носе лијепе успомене из Бањалуке и Републике Српске. Надамо се да ће и овогодишњи Ђурђевданци пуни утисака и лијепих успомена да се врате својим кућама!

Не пропустите овогодишњи, 28. Ђурђивдански фестивал и прилику да чујете 18 фантастичних композиција и видите 24 нове Ђурђевданске звјездице.

Петак, 13.мај од 20.15 на РТРС!

održana konferencija za medije povodom 28. Đurđevdanskog festivala dječije pjesme, Banjaluka 2022.