Учесници фестивала 2014

Маја Витлешевић

Маја је рођена 16. маја 2003. године у Добоју. Живи у Бољанићу, гдје похађа пети разред основне школе. Воли да пјева и плеше, одличан је ђак и највише воли музичку културу. У слободно вријеме слуша музику и иде на часове клавира.

 

 

 

 

Александра и Александар Видовић


Близанци Александра и Александар рођени су 22. новембра 2006. године у Бањалуци. Ученици су другог разреда основне и припремног разреда ниже музичке школе. Александра свира виолину, а Александар клавир. Већ три године су чланови дјечијег хора „Врапчићи“ с којим су наступали у Сава центру у Београду и на многим концертима у Републици Српској. Похађају и часове тениса.

 

 

 

Сара Тешић

Сара је рођена 1. фебруара 2006. године и живи у Добоју. Први наступ је имала са само двије године, када је постала члан музичког друштва “Исидор Бајић“ с којим је имала преко 50 наступа. Од четврте године свира виолину, а од пете клавир и похађа часове солфеђа. Учествовала је на бројним фестивалима у земљи и иностранству одакле је донијела прегршт награда. Похађа и часове тениса, енглеског језика и плеса. Кад порасте, жели да буде археолог.

 

 

 

Сергеј Пајић


Сергеј је рођен 23. августа 2003. године у Бањалуци, гдје похађа пети разред основне школе и други разред ниже музичке школе. Свира клавир. Учесник је многих школских приредби. Од пете године тренира реални аикидо, носилац је смеђег појаса и има освојену златну медаљу. Интересује га и глума.

 

 

 

Нора Егри

Нора је рођена 6. октобра 2003. године у Будимпешти. Похађа основну школу и приватну музичку школу. Учесник је неколико дјечјих фестивала, гдје је освајала награде. Пјевала је на многим концертима у својој школи. Говори мађарски и њемачки језик. Хоби јој је пјевање, а жеља и мото су јој је да пјева и да буде срећна!

 

 

 

Јана Милошевић и Ема Волић (дуо “Сунчеве пегице“)


Јана Милошевић је рођена 19. септембра 2003. године у Пожаревцу. Живи у Костоцу, гдје похађа четврти основне школе и други разред ниже музичке школе. Бави се гимнастиком, а на недавном „Свјетском такмичењу у плесу“ у Београду освојила је прво мјесто у категорији џез балет.
Ема Волић је рођена 11. новембра 2003. године. Живи у Костоцу, гдје похађа основну школу и нижу музичку школу. Свира гитару. Са дјечјом музичком групом “Звјездице“ наступала је у више телевизијских емисија. Ема се, такође, бави и глумом и члан је Умјетничке радионице „Пражић“.

 

 

Бјанка Бабић

Бјанка је рођена 8. октобра 2004. године у Бањалуци. Одлична је ученица четвртог разреда основне школе и другог разреда ниже музичке школе, одсјек клавир. Пјева у Градском дјечјем хору „Звончићи“. Иде на фолклор и члан је клуба извиђача. Осим пјевања и свирања клавира, воли се дружити с вршњацима.

 

 

 

Ђузепе Лорусо


Ђузепе је рођен 6.септембра 2003.године. Пјева од шесте године, када се прикључио школском хору. Учесник је неколико фестивала и такмичења у Италији, на којима је освојио неколико награда. 2010.године учестововао је у телевизијском шоу програму „Златни таленат“, а 2011.године остварио му се сан: учествовао је на једном од највећих дјечјих телевизијских такмичења на свијету, 54.фестивалу „Златни цекин“.

 

 

 

Мартин Ставрев

Мартин је рођен 16. фебруара 2005. годин у граду Варна (Бугарска). Ученик је четвртог разреда и највише воли математику и музичко. Од 2009. године пјева у вокалном студију „ДА“ за који је снимио два албума популарних дјечјих пјесама. Учесник је фестивала дјечјих пјесама на којима је освајао награде.

 

 

 

Божана Ждрале

Божана је рођена 2. јуна 2005. године у Источном Сарајеву, у којем живи и похађа трећи разред основне школе. Одмалена пјева, рецитује и глуми. Тренутно је свој таленат усмјерила ка пјевању и полазник је школе пјевања под менторством Ђорђа Јованчића. Завршила је први (А) ниво пјевања на одсјеку за традиционално пјевање и кроз активности школе наступала на многим концертима, јавним наступима и гостовала у медијима. У слободно вријеме бави се волонтерским радом у Црвеном крсту, а похађа и Ликовну секцију.

 

 

Јана Крутопалова

Јана је рођена 16. јуна 2006. године у Златоусту (Русија). Осим основне школе, похађа и соло пјевање у музичкој школи. Учествовала је на бројним такмичењима и освајала награде. Осим модерног плеса, похађа часове енглеског језика и глуме. Члан је школског позоришта и учествује у представама и мјузиклима. Сања да постане глумица или новинарка.

 

 

 

 

Јаков Радић

Јаков је рођен 28. новембра 2005. године. Живи у Мркоњић Граду. Ученик је другог разреда основне школе. Тренира теквандо, свира клавир, члан је хора “Мали принц“. Воли да пише и пјева. Јаков је један весео дјечак и за њега не постоје препреке. Веома је омиљен код другара.

 

 

 

 

Магдалена Родић

Магдалена је рођена 31. јануара 2005. године у Загребу. Одлична је ученица, свира виолину, плеше балет и за собом има богато искуство концертних, фестивалских, телевизијских, плесних и пјевачких наступа. Освајала је награде на дјечјим фестивалима у Словенији, Македонији, Србији и Италији. Добра је пријатељица и њежна душица којој је највећа жеља да научи летјети.

 

 

 

Ана Дрнић

Ана је рођена 15. маја 2003. године у Ријеци. Живи у истарском граду Пазину, гдје похађа основну школу. Учествовала је на неколико фестивала и манифестација, и била је веома успјешна. Осим што воли да пјева, Ана се бави плесом и одбојком, а највише воли да се забавља са својим пријатељима.

 

 

 

Маша Ћоћкало

Маша је рођена 17. јула 2003. године у Земуну. Живи у Мркоњић Граду, гдје похађа основну школу, а члан је и школског хора „Медењаци“. Учествовала је на неколико дјечјих фестивала и освајала награде. Воли дружење, путовања, животиње и интернет. Хоби је јој плес, пјевање и глума.

 

 

 

Лука Шкибола

Лука је рођен 3. септембра 2004. године у Сомбору. Ученик је трећег разреда основне школе и члан Градског дјечјег хора „Шарени вокали“ с којим има изузетно запажене наступе као солиста у земљи и региону. Учествовао је на бројним фестивалима и освојио вриједне награде. Похађа и нижу музичку школу и свира клавир.