Uskoro premijera spota pobjedničke pjesme “Budi zvijezda Đurđevdanskog festivala 2013”

Snimljeni su zadnji kadrovi “Savršenog svijeta” čija premijera se uskoro očekuje na Televiziji Republike Srpske.

Ovih dana vrijedna ekipa Festivala snimila je spot za pobjedničku pjesmu “Budi zvijezda Đurđevdanskog festivala 2013.”, “Svijet je savršen”, koju je napisao Boris Glišić, a izvela Danka Ilić.

Ova vesela djevojčica iz Gacka puna pozitivne energije kojom plijeni, i koja je u maju osvojila simpatije i žirija i publike, opet je zasijala i pokazala zašto je baš ona bila najsjajnija zvijezda Đurđevdanskog festivala 2013. Danka je provela tri dana u Banjaluci i, kako kaže, odlično se zabavila na snimanju. A kako i ne bi, kad su joj društvo pravili plesači Plesnog kluba “Siti džez”, koji su napravili veliku žurku, u neobičnom žutom autobusu i učinili da svijet zaista izgleda savršen.

Ipak, nećemo vam otkriti sve detalje, jer najbolje čuvamo za kraj. O čemu se radi, vidjećete uskoro, kada spot bude premijerno emitovan. Reditelj spota, Boriša Savić, sada će, u montaži, da spoji sve te lijepe kadrove, koje je snimio Dejan Račić i da napravi jedan veseo, razigran spot, koji ćete, vjerujemo, rado gledati.

Ali to nije sve! Uskoro vas očekuje i novi serijal emisija “Budi zvijezda Đurđevdanskog festivala” i audicije, na kojima ćemo otkriti nove zvijezde. A vi svakako dođite da ih podržite i pjevate zajedno s njima. Vidimo se!