Ускоро премијера спота побједничке пјесме “Буди звијезда Ђурђевданског фестивала 2013”

Снимљени су задњи кадрови “Савршеног свијета” чија премијера се ускоро очекује на Телевизији Републике Српске.

Ових дана вриједна екипа Фестивала снимила је спот за побједничку пјесму “Буди звијезда Ђурђевданског фестивала 2013.”, “Свијет је савршен”, коју је написао Борис Глишић, а извела Данка Илић.

Ова весела дјевојчица из Гацка пуна позитивне енергије којом плијени, и која је у мају освојила симпатије и жирија и публике, опет је засијала и показала зашто је баш она била најсјајнија звијезда Ђурђевданског фестивала 2013. Данка је провела три дана у Бањалуци и, како каже, одлично се забавила на снимању. А како и не би, кад су јој друштво правили плесачи Плесног клуба “Сити џез”, који су направили велику журку, у необичном жутом аутобусу и учинили да свијет заиста изгледа савршен.

Ипак, нећемо вам открити све детаље, јер најбоље чувамо за крај. О чему се ради, видјећете ускоро, када спот буде премијерно емитован. Редитељ спота, Бориша Савић, сада ће, у монтажи, да споји све те лијепе кадрове, које је снимио Дејан Рачић и да направи један весео, разигран спот, који ћете, вјерујемо, радо гледати.

Али то није све! Ускоро вас очекује и нови серијал емисија “Буди звијезда Ђурђевданског фестивала” и аудиције, на којима ћемо открити нове звијезде. А ви свакако дођите да их подржите и пјевате заједно с њима. Видимо се!