Sav prihod od festivala i ove godine u humanitarne svrhe

Stigao nam je maj, bliži nam se Đurđevdanski festival. Sa nestrpljenjem očekujemo 10. maj, kada će u Banjaluci da nastupi 19 novih Đurđevdanskih zvjezdica! Devetnaestero mališana iz Bosne i Hercegovine /Republike Srpske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske i Rusije će ove godine da otpjeva 16 kompozicija, koje će nadamo se, kao i one od prethodnih godina uveseljavati mališane. Ove godine, osim predstavljanja izvođača, premijerno su predstavljene i kompozicije kroz specijalne emisije subotom u 10.30 na RTRS-u, ali i na fejsbuk stranici festivala, DJURDJEVDANSKI FESTIVAL, kao i na sajtu djeca.rtrs.tv

Želja tima Festivala bila je da se na ovaj način publika prije same finalne večeri upozna sa kompozicijama, da izabere svog favorita i da na Festivalu svi pjevamo zajedno!

Otvoreno je i glasanje za izvođače i kompozicije za nagradu publike. Redne brojeve izvođača, kao i detaljno opisan način glasanja možete pronaći na fejsbuk stranici i sajtu festivala.

Ulaznice za Festival već su u prodaji, možete ih kupiti u Sportskoj dvorani „Borik“ i na portirnici RTRS-a, a kao i prethodnih godina koštaju jednu marku i sav prihod ide u humanitarne svrhe. Ove godine u humanitarni fond ulazi i sav prihod RTRS-a od glasanja za nagradu publike, a kome će novac iz humanitarnog fonda biti dodijeljen odlučuje upravo pobjednik, odnosno u slučaju dueta pobjednici sms glasanja, naravno uz pomoć svojih roditelja.

Na samom festivalu očekuje vas još mnogo iznenađenja i mnoštvo pozitivne energije, a do tada glasajte za vaše favorite, pjevušite nove pjesme festivala i spremajte se za nezaboravnu zabavu 10. maja!