Сав приход од фестивала и ове године у хуманитарне сврхе

Стигао нам је мај, ближи нам се Ђурђевдански фестивал. Са нестрпљењем очекујемо 10. мај, када ће у Бањалуци да наступи 19 нових Ђурђевданских звјездица! Деветнаестеро малишана из Босне и Херцеговине /Републике Српске, Србије, Црне Горе, Словеније, Хрватске и Русије ће ове године да отпјева 16 композиција, које ће надамо се, као и оне од претходних година увесељавати малишане. Ове године, осим представљања извођача, премијерно су представљене и композиције кроз специјалне емисије суботом у 10.30 на РТРС-у, али и на фејсбук страници фестивала, DJURDJEVDANSKI FESTIVAL, као и на сајту djeca.rtrs.tv

Жеља тима Фестивала била је да се на овај начин публика прије саме финалне вечери упозна са композицијама, да изабере свог фаворита и да на Фестивалу сви пјевамо заједно!

Отворено је и гласање за извођаче и композиције за награду публике. Редне бројеве извођача, као и детаљно описан начин гласања можете пронаћи на фејсбук страници и сајту фестивала.

Улазнице за Фестивал већ су у продаји, можете их купити у Спортској дворани „Борик“ и на портирници РТРС-а, а као и претходних година коштају једну марку и сав приход иде у хуманитарне сврхе. Ове године у хуманитарни фонд улази и сав приход РТРС-а од гласања за награду публике, а коме ће новац из хуманитарног фонда бити додијељен одлучује управо побједник, односно у случају дуета побједници смс гласања, наравно уз помоћ својих родитеља.

На самом фестивалу очекује вас још много изненађења и мноштво позитивне енергије, а до тада гласајте за ваше фаворите, пјевушите нове пјесме фестивала и спремајте се за незаборавну забаву 10. маја!