Đurđevdanci posjetili HYPO Alpe – Adria Bank AD Banjaluka

Učesnici “Đurđevdanskog festivala” već su stigli u Banjaluku, a njihova prva stanica bila je HYPO Alpe – Adria Bank AD Banjaluka, generalni sponzor Festivala.

Posjeta banci je bila zanimljivo iskustvo za naše Đurđevdance, koji su se upoznali i sa mogućnostima dječije štednje, a predstavnici HYPO Alpe – Adria Bank AD Banjaluka, tom prilikom, su im uručili prigodne poklone, među kojima je i kasica „Hipko“, sa kojom i počinje dječija štednja.

PR menadžer HYPO Alpe – Adria Bank AD Banjaluka, gosp. Nenad Badnjar, istakao je da se ova banka, zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji, može smatrati drugim domom „Đurđevdanskog festivala“ i naglasio da, zajedno sa organizatorom Festivala, Radio – televizijom Republike Srpske, svake godine željno iščekuju početak „Đurđevdanskog festivala“, kao i da se on, već 10 godina radeći na Festivalu, i emotivno vezao za njega.

Povodom 11 godina uspješne saradnje sa Radio – televizijom Republike Srpske i „Đurđevdanskim festivalom“, predstavnici HYPO Alpe – Adria Bank AD Banjaluka su naše male Đurđevdance počastili tortom, u obliku broja jedanaest. U opuštenoj atmosferi, koju su iskoristili za međusobno upoznavanje, vrijeme je brzo prošlo, a najveseliji „Đurđevdanci“ su i zapjevali.

Druženje s Đurđevdancima nastavljamo sutra, u zgradi Administrativne službe grada Banjaluka, gdje će ih ugostiti gradonačelnik Banjaluke, gospodin Slobodan Gavranović. Nakon toga, očekuju ih probe, na kojima će naši Đurđevdanci obaviti posljednje pripreme za Festival, ali i zabaviti se i sklopiti nova prijateljstva, koja će, vjerujemo, potrajati i poslije festivala.

Na kraju da napomenemo, da ćemo neke učesnike Festivala iz inostranstva već sutra ugostiti u „Jutarnjem programu“ Televizije Republike Srpske.