Ђурђевданци посјетили HYPO Alpe – Adria Bank AD Banjaluka

Учесници “Ђурђевданског фестивала” већ су стигли у Бањалуку, а њихова прва станица била је HYPO Alpe – Adria Bank AD Banjaluka, генерални спонзор Фестивала.

Посјета банци је била занимљиво искуство за наше Ђурђевданце, који су се упознали и са могућностима дјечије штедње, а представници HYPO Alpe – Adria Bank AD Banjaluka, том приликом, су им уручили пригодне поклоне, међу којима је и касица „Hipko“, са којом и почиње дјечија штедња.

ПР менаџер HYPO Alpe – Adria Bank AD Banjaluka, госп. Ненад Бадњар, истакао је да се ова банка, захваљујући дугогодишњој сарадњи, може сматрати другим домом „Ђурђевданског фестивала“ и нагласио да, заједно са организатором Фестивала, Радио – телевизијом Републике Српске, сваке године жељно ишчекују почетак „Ђурђевданског фестивала“, као и да се он, већ 10 година радећи на Фестивалу, и емотивно везао за њега.

Поводом 11 година успјешне сарадње са Радио – телевизијом Републике Српске и „Ђурђевданским фестивалом“, представници HYPO Alpe – Adria Bank AD Banjaluka су наше мале Ђурђевданце почастили тортом, у облику броја једанаест. У опуштеној атмосфери, коју су искористили за међусобно упознавање, вријеме је брзо прошло, а највеселији „Ђурђевданци“ су и запјевали.

Дружење с Ђурђевданцима настављамо сутра, у згради Административне службе града Бањалука, гдје ће их угостити градоначелник Бањалуке, господин Слободан Гаврановић. Након тога, очекују их пробе, на којима ће наши Ђурђевданци обавити посљедње припреме за Фестивал, али и забавити се и склопити нова пријатељства, која ће, вјерујемо, потрајати и послије фестивала.

На крају да напоменемо, да ћемо неке учеснике Фестивала из иностранства већ сутра угостити у „Јутарњем програму“ Телевизије Републике Српске.