MAJ – mjesec pjesme i igre, mjesec Đurđevdanskog festivala!

Stigao nam najljepši mjesec u godini, mjesec u kojem uz prirodu oživi i Banjaluka od dječjih osmijeha, njihove pjesme i igre! Devetnaestoro mališana iz Moldavije, Rusije, Mađarske, Italije, Bugarske, Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine odnosno Republike Srpske zabavljaće i pjevati nove dječje hitove svima koji budu došli u Dvoranu “Borik” da ih bodre!

22. Međunarodni festival dječje pjesme biće održan 13. maja u Sportskoj dvorani “Borik”.

U revijalnom programu nastupaju: Leontina, Minja Subota, Tijana Dapčević i prošlogodišnji pobjednik festivala, Sergej Pajić.

Takmičarski dio Festivala počinje u 20 časova, a pred početak Festivala, u 18.30 časova Redakcija Festivala pripremila je malo “zagrijavanje” na kojem nastupaju djeca iz:
Plesnog kluba “City Jazz”, CKUDM-a “ Veselin Masleša”, KUD-a “Sveti Sava”, Dječjeg hora “Mala polifonija”, Dječjeg hora “Pčelice”, Baletskog studija “Alegro”, Udruženja “Maxi Stil Kids” i Akademskog plesnog studija “Habanera”.

Ove godine RTRS je odlučila da ulaznice za Festival prodaje po cijeni od jedne marke a sav prihod od prodatih ulaznica namijenjen je djeci na odjeljenju Dječje hematoonkologije Univerzitetske bolnice Klinički centar Banjaluka.

Ulaznice možete kupiti na prijavnici RTV Doma RTRS (Trg Republike Srpske 9, Banjaluka) i na dan održavanja Festivala, 13.maja u biletarnicama SD “Borik”.

Pozivamo svu djecu i sve one koji se u srcu osjećaju djeca na garantovano najbolju zabavu u maju!