Cirkus „Đurđevak“ na Đurđevdanskom festivalu 

Predstavljamo Đurđicu, voditelja cirkusa Đurđevak

– Ime: Đurđica
– Zanimanje: Klovn
– Radno mjesto: Cirkus Đurđevak
– Trenutni angažman: koordinator voditeljsko-plesne grupe – Đurđevdanskog festivala dječje pjesme Banja Luka 2014.

Đurđica poručuje javnosti:
“Dame i gospodo, lejdis end džentlmen i ostali koliko Vas ima, dobro došli u cirkus Đurđevak! Ups, pardon, mislim na Đurđevdanski festival. Dozvolite da se predstavim, ja sam Đurđica, šef klovnovske sekcije širom -svijeta- poznatog -cirkusa i da vam nešto šapnem, mi smo pobijedili na tendererereru i sad smo voditeljsko-plesna trupa na Đurđevdanskom festivalu. Samo što mi ne znamo šta je to tendererer, a ne znamo baš ni da plešemo ali znamo šta je muzika i mnogo je volimo. Bićemo s Vama na fenomenalnom festivalu dječje pjesme.

‘Ej i nemojte reći Dirigentu da mi nemamo pojma o svim tim važnim stvarima. Zato što je on mnogo strog i zato što smo mi s njim potpisali neki oooogromni ugovor. Samo ga nismo pročitali. On kaže da je vrijeme novac, a mi mislimo da je vrijeme igra i pjesma i smijeh. Šta mislite, ko je u pravu?

Budite uz Đurđevdanski festival, slušajte dobru muziku i usput podržite nas, klovnove svjetski poznatog cirkusa Đurđevak!“

Saznajte da li će Đurđica i njena trupa iz cirkusa Đurđevak opravdati povjerenje strašnog Dirigenta. Zaplešite i zapjevajte u subotu 10.maja u popodnevnom terminu uz Đurđevdanski festival, samo na programu Radio-televizije Republike Srpske!