Циркус „Ђурђевак“ на Ђурђевданском фестивалу 

Представљамо Ђурђицу, водитеља циркуса Ђурђевак

– Име: Ђурђица
– Занимање: Кловн
– Радно мјесто: Циркус Ђурђевак
– Тренутни ангажман: координатор водитељско-плесне групе – Ђурђевданског фестивала дјечје пјесме Бања Лука 2014.

Ђурђица поручује јавности:
“Даме и господо, лејдис енд џентлмен и остали колико Вас има, добро дошли у циркус Ђурђевак! Упс, пардон, мислим на Ђурђевдански фестивал. Дозволите да се представим, ја сам Ђурђица, шеф кловновске секције широм -свијета- познатог -циркуса и да вам нешто шапнем, ми смо побиједили на тендереререру и сад смо водитељско-плесна трупа на Ђурђевданском фестивалу. Само што ми не знамо шта је то тендеререр, а не знамо баш ни да плешемо али знамо шта је музика и много је волимо. Бићемо с Вама на феноменалном фестивалу дјечје пјесме.

‘Еј и немојте рећи Диригенту да ми немамо појма о свим тим важним стварима. Зато што је он много строг и зато што смо ми с њим потписали неки оооогромни уговор. Само га нисмо прочитали. Он каже да је вријеме новац, а ми мислимо да је вријеме игра и пјесма и смијех. Шта мислите, ко је у праву?

Будите уз Ђурђевдански фестивал, слушајте добру музику и успут подржите нас, кловнове свјетски познатог циркуса Ђурђевак!“

Сазнајте да ли ће Ђурђица и њена трупа из циркуса Ђурђевак оправдати повјерење страшног Диригента. Заплешите и запјевајте у суботу 10.маја у поподневном термину уз Ђурђевдански фестивал, само на програму Радио-телевизије Републике Српске!