Учесници свих фестивала

Ана Бертић и Лола Сучић

Ана Бертић је рођена 2. јануара 2008. године у Загребу. Члан је дјечијег хора "Кикићи" од 2012. године. Иде у ОШ "Мирослав Крлежа", као и у Музичку школу "Ели Башић". Свира виолину, плеше класични балет, а члан је и луткарске драмске секције. Учествовала је на бројним фестивалима у земљи и иностранству, те освојила бројне награде. Најсрећнија је када пјева и када је на позорници, а животни сан јој је да буде умјетница.

Ana Bertic was born on 2 January 2008 in Zagreb. She has been a member of children choir "Kikici" since 2012. She attends the Primary school "Miroslav Krleza" and Music school "Eli Basic". She plays the violin, she dances ballet and she's a member of puppetry club. She has participated in numerous festivals in the country and abroad, and has won numerous awards. She's happiest when she's singing and when she's on stage. She wants to be an artist.


Лола Сучић је рођена у Загребу и има девет година. Иде у трећи разред ОШ "Цвјетно насеље" и одлична је ученица. Иде и у музичку школу на одсјек за клавир. У хору "Кикићи" пјева од треће године, а учествовала је на многобројним фестивалима у земљи и иностранству, гдје је с хором освојила многобројне награде. На фестивалима у Словенији и Португалу представила се и као солисткиња. Када одрасте жели бити пјевачица и ветеринарка.

Lola Sucic was born in Zagreb and she's nine years old. She attends the third grade of Primary school "Cvjetno naselje" and she's an excellent student. She also attends music school, the piano department. She sings in the choir "Kikici" since she was three years old. She has participated in many festivals in the country and abroad. The choir won numerous awards. She performed as a soloist at festivals in Slovenia and Portugal. When she grows up, she wants to be a singer and a veterinarian.
Маша Паовић  Јана Крутопалова    Катарина Прача   Ива Драгојевић и Теодора Ратковић
  
Ана Бертић и Лола Сучић   Анђела Кујунџић и Изабела Климовић   Данило Милосављевић

Zsanett Buranszki   Невена Мрваљевић    Николина Чакаљ   Симеон Спасов   Мила Лакетић

Анастасиа Поповић   Ирена Спасојевић   Ана Вујошевић   Драгана Јовановска